Blog

Nu sunt complicata

📸 https://www.instagram.com/catalintitire/

Am cateva reguli simple primite de la ai mei sau nu si pe care incerc sa le urmez cu sfintenie.
Primul ar fi urmatorul: fac ce vreau, cand vreau, dar fara sa ranesc pe nimeni.

2: Acord sanse ca un orb. Am incredere in oameni pana imi gresesc odata si inca odata, apoi spun stop si ii scot din viata mea. Nu sunt Isus sa acord si a treia sansa…

3. Desi par foarte vulcanica sa stiti ca nu e chiar asa. Imi sare tantara doar cand simt discriminare, indiferent de forma sa.

4. Inainte sa judec pe cineva ma pun in locul acelei persoane. Rar se intampla sa nu reusesc asta si cand se intampla o fac pentru nu suport ticalosii.

5. Desi ador sa citesc beletristica nu accept sa mi se vanda gogosi. Iubesc oameni directi si drepti, chiar daca uneori ma doare si pe mine adevarul si vreau sa stiti ca mai repede accept un adevar dureros decat sa fiu lingusita.

6. Prefer singuratatea atelierului meu pentru ca imi place sa meditez, sa gandesc proiecte si sa visez. Iubesc oamenii, dar mai mereu stau singura in „raiul” meu pentru ca atunci cand ies din bucla mea sa pot fi o varianta mai buna a mea pentru ceilalti din jurul meu ca sa-i ajut si sa-i iubesc. Adevarul e ca nici nu am mult timp la dispozitie de prea multa socializare.

7. Sunt constienta ca viata e scurta si timpul se scurge repede, ca la finalul acestei „calatorii” din acest tren nu luam nimic cu noi si pentru asta nu strang averi, doar amintiri si zambete.

8. Nu simt invidie! Impart cunostintele mele cu toti, pentru ca e loc pentru toata lumea in orice domeniu. Cand cineva vrea sa reuseasca in ceva ajut cat pot fara sa cer luna de pe cer.

9. Nu caut aprecieri, caut sprijin pentru o lume mai buna. Vorba aia: dar din dar se face rai. Azi ajut eu pe cineva, acel cineva pe altcineva si tot asa. Din pacate multi nu constientizeaza ca actiunile noastre au efect de bumerang, sau poate nu au rabdare, vor fapte concrete… cine stie… In schimb eu stiu ca daca in fiecare zi fac bine, o sa primesc bine la un moment dat si marturisesc ca am patit asta curand.

10. Imi displac tradatorii… prietenii falsi care doar se folosesc de mine. Nu ii urasc, din contra chiar ii inteleg ca mai mult nu pot, nu au capacitatea mintala si sufleteasca sa fie oameni. Tocmai de aceea imi provoaca un disconfort cand stau cu ei de vorba. Cumva ii simt si ma feresc cat pot de mult de ei…

Comenteaza

comments