Blog,  Instagram,  Photo,  Photoshop

The 50 shadows of myself

E a doua oara consecutiv cand adorm pe la maxim ora 9 seara si ma trezesc in toiul diminetii pe la 2. Parca ziceau astia de la horoscop ca cei nascuti in zodia Gemeni vor avea insomnii perioada asta… Partea aiurea e ca nu ma mai ia somnul, desi sunt extrem de obosita …

 photo 1_zpsix8hkkb8.jpg

Va spuneam in articolul de ieri despre hanoracul meu… Primul pe care l-am cusut singura si sunt, din punctul asta de vedere, foarte bucuroasa. Ma incanta gandul ca imi pot face haine singura. E una din dorintele mele, ascunse, de cand eram copila. Sa-mi pot realiza singura hainele si cel mai important lucru e ca imi place sa le port …
 photo 3_zpstbkm6drt.jpg
O sa ma vedeti in cateva poze din articolul asta purtandu-mi propia „munca” si ma gandesc cu nerabdare sa mai merg sa-mi cumpar material sa-mi ma fac si altele.
 photo 2_zps8kltlz47.jpg
Materialul pe care l-am folosit nu e pentru tipul asta de haine, dar mi-a placut imprimeul atat de mult ca am zis ca e musai sa fie hanorac. M-am tot rugat de mama anul trecut sa-mi faca unul, insa si la ea aceeasi problema ca si la mine, lipsa de timp.

Acum ca pot face treaba asta singura imi vine in minte expresia aia „sky is the limit”. Asa ca in curand o sa mai gasiti pe blog alte variante ale acestui hanorac, indata ce am sa reusesc sa mai cumpar ceva material.

 photo 8.1_zpsayxofcar.jpg

Parca va ziceam in articolul asta, ca devine obisnuinta iesirea mea cu Diana, la fiecare sfarsit de saptamana. Imi prinde bine experienta asta. E o deconectare totala de grijile zilnice si ceea ce imi place cel mai mult e ca am ocazia sa face ceea ce ma pasioneaza, adica fotografie.

 photo 9.1_zps9ag7qhg7.jpg

Din nou spun ca nu sunt experta in asta, dar numai gandul ca surprind detalii interesante din clipele in care ma deconectez de la rutina mea zilnica ma face sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa fac asta.

 photo 9_zpssfswrwiz.jpg

Imi place ca pot experimenta, ca pot invata sa surprind, sa observ, detalii ce alta data mi s-ar fi parut banale.
In perioada asta am o obsesie sa surprind raze de lumina. Intodeaua m-au fascinat fotografiile in care sunt surprinse jocuri de lumini si de aceea in 99% din cazuri atunci cand fac poze nu folosesc blitul. Imi pare, sincer, ca strica poza.

 photo 12_zpsd2xijzgr.jpg

Pentru cei care frecventati centru’ vechi, poate recunoasteti localul de unde sunt pozele acestea. E clubul Maraboo. Locul unde am dansat pana la 4 si ceva dimineata!
Acum nu stiu daca e din cauza faptului ca in weekendul asta a picat pastele ortodox, sau doar ca intamplarea face ca e 1 Mai si toata lumea buna, sau nebuna, a fugit la mare, insa centru’ vechi a fost cam golut. Mi s-a parut foarte sinistru. La modul ca 90% din oamenii prezenti acolo erau cocalari si pitipoance care o ardeau random prin centru. Rar gaseai pe cineva cu o privire mai inteligenta, insa ma opresc aici din comentarii, ca devin mult prea rautacioasa. 😈
 photo 13_zpsepza2gnv.jpg

Ca tot vorbeam de lumini. Fotografia de mai sus e un candelabru din club pe care l-am fotografiat de jos.

 photo 14.1_zpsl6svtqgl.jpg

Nu stiu cine e artistul care a picat „domnita” asta pe peretele din club, insa mi-a placut atat de mult incat a trebuit sa-mi pun aparatul pe jos ca sa pot face o poza cat de cat clara (cum spuneam nu imi place sa folosesc blitul). Moment surprins de Diana in fotografia de mai jos.

 photo 14.2_zpsjkdeanka.jpg

 photo 14_zpst5izpffc.jpg

 photo 15_zpsndeeffah.jpg

 photo 16_zps0405utd4.jpg

 photo 17.1_zpsiuun0f3x.jpg

 photo 17_zpsdp0x4pwj.jpg

 photo 18_zpsirxy2p4r.jpg

 photo 19_zps0lzaio97.jpg

 photo 20_zpsknojlguj.jpg

 photo 21_zpslddn9v3z.jpg

Cred ca am mai abordat subiectul urmator in postarea „O seara in Eden” si ma refer la modul cum reactioneaza unii oameni pe strada, atunci cand incep sa le fac fotografii. Am ramas si in dimineata aceea la fel de suprinsa cat de deschisi sunt unii, atunci cand vine vorba ca cineva strain total de ei incepe sa-i fotografieze. Ca de exemplu grupul de mai jos, care mi s-a parut tare simpatic. 😍

 photo 22_zpsjtirilje.jpg

 photo 23_zpsemm3sxks.jpg

 photo 24_zps8axkgdyt.jpg

 photo 26_zpszvf95xm3.jpg

 photo 27_zpsk9gqiyoj.jpg

In rest nu stiu daca mai am ce povestii… Doar ca am reusit sa stam pana dimineata sa mai facem cateva fotografii.

 photo 29.1_zpskrswxdfs.jpg

„Mustage”

E interesant cum s-a asezat cureaua de la aparat 😂. Semn ca oricand mi-ar sta bine cu mustata. Evident intr-o lume paralela …😂😂😂

 photo 29_zpsvoyxzy0i.jpg

Acest cal l-am mai surprind intr-o postare ( Muze pe Lipscani ), numai ca aici l-am pus in oglinda.

 photo 30.1_zpspqyrdo4v.jpg

 photo 30_zpsvagrbrwu.jpg

 photo 31_zpsmhyzi9ed.jpg

 photo 32.1_zpsdwe1isot.jpg

 photo 32_zpsaywlbid4.jpg

 photo 33.1_zpsiro8eujd.jpg

Moment suprins de Diana, atunci cand verificam cateva fotografii facute. Eu fac asta mereu. Ma uit daca incadrez bine, verific daca imaginea e destul de clara sau pur si simplu ma uit daca am surprins exact ceea ce doream sa fotografiez.

 photo 33_zps2jmmlzj7.jpg

Alta imagine „Bokeh”. Desi planuiam ca in urmatorul weekend sa fac cateva fotografii in stilul acesta, am uitat, din nou, sa-mi pregatesc ceea ce aveam nevoie.

 photo 34_zpsp4geba6m.jpg

  „Selfie in vitrina”

Si asta incepe sa devina un obicei, capatat de la Diana… 😂😂😂

 photo 35_zpsfnzwzcne.jpg

Strada aceasta e surprinsa de data asta de pe partea celalalta. Am mai fotografiat-o in postarea asta.

 photo 36_zpsu34guqp2.jpg

Ce mi se pare amuzant la magazinele cu suveniruri din centru’ e ca gasesti o groaza de tampenii care nu au legatura cu Romania, ca de exemplu zana de mai sus. Insa era prea draguta, avea aripi, deci am facut poza. 😜

 photo 37_zpspgshni8b.jpg

„Harta”

 photo 38_zpspl1itdrm.jpg

„Shadow”

 photo 39_zps8kbqe5h9.jpg

„Reflectie”

 photo 40_zpsmtacjvvr.jpg

„TriUnghi”

 photo 41.1_zpsp948cudg.jpg

❤ „Amza Pelea” ❤

 photo 41_zpshqcjr5nq.jpg

 photo 42_zps3fyffjie.jpg

 photo 43_zpsuzbse8eu.jpg

 photo 44_zpsy3ctu03p.jpg

 photo 45_zps4gsbajox.jpg

„I can’t sing”

 photo 46.1_zpso1tfq4mu.jpg

 photo 46_zpsozudwsfh.jpg

 photo 47_zpsoteb9ez7.jpg

 photo 48_zpsg5dysgbo.jpg

 photo 49_zpswx6ldfre.jpg

„Raze”

Cum spuneam mai devreme, imi place sa surprind raze si asta e tipul de poze pe care ador sa-l fac.

 photo 50_zpspt7wcq9a.jpg

Alt moment suprins de Diana atunci cand eu incercam sa suprind cadru perfect … 😊

 photo 51.1_zpswk17hioq.jpg

Rezultatul este acesta.

 photo 51_zpsvkq7zycq.jpg

 photo 52_zpsbsdnzosi.jpg

 photo 53_zpshdqyexal.jpg

 photo 54_zpsv8uvsrbb.jpg

 photo 55_zpsj7eel0ni.jpg

 photo 56.1_zpsrkoxqvmg.jpg

 photo 56_zps37tpc6j4.jpg

 photo 57_zpslxrsdzt2.jpg

Cam atat am reusit sa selectez din peste 600 de cadre luate in seara de Vineri pana Sambata dimineata. Urmeaza zilele urmatoare cateva fotografii pe care le-am suprins Duminica in parcul Herastrau.

Va pup!

Mariposa

Comenteaza

comments