Anunturi,  Blog,  D.I.Y.,  Tutoriale,  Video

Agenda handmade + GIVEAWAY

Daca vrei sa fii organizat, tot ce trebuie e sa-ti cumperi o agenda. Insa daca iti place sa mesteresti e o ocazie perfecta pentru de a iti face una.
Nu iti trebuie multe lucruri si daca unele din ele le mai ai prin casa e mult mai bine.
Ca exemplu uite ce am folosit eu:
-Un glosar mic pentru hartie A5
-Hartie de rezerva pentru glosar
-Lipici
-Hartie gumata/spuma
-Pistol de lipit
-Rigla
-Pixuri, creioane sau carioci
-Hartie sau carton colorat
-Hartie xerox.
Optional o imprimanta

Pentru tutorial complet vizionati clipul de mai jos:

Pentru aceasta agenda handmade am creat niste sabloane pe care le puteti descarca gratuit de aici:
Primul sablon este pentru calendarul lunar si este impartit in doua parti special creat pentru hartia A5. Il puteti imprima cum doriti, in oglinda sau pur si simplu pe o parte si alta a colii. Eu am preferat sa le asez in oglinda.

Luni Marti MiercuriJoi Vineri Sambata Duminica

Urmatorul sablon este plannerul zilnic pe care l-am creat pentru mine, insa cred ca poate fi folosit de catre oricine, mai ales ca are sectiuni generale. Cel mai bun exmplu este sectiunea unde apare programul, notele, citatul, prioritatile zilnice si sectiunea mea preferata cea cu paharele de apa.

azi

Aceste sabloane de mai sus sunt cu caracter inspirational. Sunt create pentru formatul A5, asa ca e de preferat daca doriti sa le imprimati sa o faceti pe hartie A5.

!!! Nu e necesar sa descarcati sabloanele, ci doar sa va faceti o idee cum sa impartiti sectiunile pe propiu planner. Puteti folosi o rigla, cateva creioane sau carioci si sa impartiti sectiune in functie de cum doriti sa arate agenda voastra handmade. !!!

Urmatorul sablon este cel in care sunt lunile anului. Imi place mult arta acuarelei, asa ca am creat o mica „pictura” in photoshop, pe care am scris fiecare luna in parte. Daca iti place si tie ideea esti liber sa descarci acest sablon. Acest sablon se imprima pe hartie A4.

lunile anului

Urmatoarele doua sabloane se vor descarca tot in format A4 si sunt special create pe dimensiunea primei saptamani din calendarul de la primul sablon, fiind cu cativa mm mai scund decat cele create pentru urmatoarele patru saptamani.

Sablon 1 – coloane mici

patterns 1 coloane mici

Sablon 2 – coloane mici

patterns 2 coloane mici

Si ultimele doua sabloane se vor imprima tot pe hartie A4:

Sablon 1 – coloane mari

patterns 1 coloane mari

Sablon 2 – coloane mari

patterns 2 coloane mari

Bonus m-am gandit sa va fac 6 sabloane, pe care le puteti descarca cu lunile anului. Le puteti imprima atat pe hartie A4 cat si pe hartie A5. Mentionez ca sabloanele colorate de mai sus nu se vor incadra in calendarele de mai jos, dar le puteti decupa voi apoi daca doriti:

ian feb

mar aprilie

mai iunie

iulie august

septembrie octombrie

noembrie decembrie

Daca ti se pare prea mult un planner zilnic am creat mai jos sabloane pentru un planner saptamanal, pe care poti scrie prioritatile tale saptamanale. Sabloanele le puteti imprima atat pe hartie A4 cat si pe hartie A5.

 

1 (1)22334455667799

Tutorial „cum sa descarci sabloanele”

CLICK DREAPTA PE IMAGINE – Salveaza imaginea ca – Alegi un folder (dosar) unde doresti sa salvezi sabloanele si dai SAVE 

Aceste sabloane se vor folosi strict in scop personal!

 

Nu uitata sa partici la concursul lasat in clip trebuie sa dai share la acest album :

Sunt youtuber de aproape 3 ani. Am un canal de tutoriale handmade (genti de hartie, crosetat, tricotat, diy-uri etc). …

Posted by Mariposa on 17 Ianuarie 2016

 

Daca vrei sa sustii canalul meu de youtube o poti face cumparand o caciula tricotata manual de mine din magazinul meu online :

[ecwid widgets=”productbrowser minicart” categories_per_row=”3″ grid=”3,3″ list=”10″ table=”20″ default_category_id=”0″ category_view=”grid” search_view=”list” minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

 

Multumesc!

Enjoy making handmade!

Mariposa 🙂

Comenteaza

comments