Blog,  Handmade

Caciuli tricotate manual

Untitled-1

Sunt youtuber de aprope 3 ani. Am un canal de tutoriale handmade (genti de hartie, crosetat, tricotat, diy-uri etc). Am 86 de clipuri pe canalul cu Mariposa ( http://youtube.com/mariposaromania ) majoritatea din ele sunt tutoriale si ici colo cate un vlog. Sunt pasionata de ceea ce fac, de la gandirea proiectelor, realizarea lor, filmarea si editarea fiecarui clip pe care-l postez pe youtube. Imi place mult sa arat si sa explic realizarea fiecarui proiect in parte. De la cel mai viral clip al meu ” Cum sa faci o geanta din hartie” ( https://www.youtube.com/watch?v=ZPG8QBoGgNw ) pana la alte mici proiecte, fiecare din ele au o parte din sufletul meu. Am postat mereu ce mi-a placut mie sa realizez si consider ca atat timp cat am facut acest lucru din pasiune, voi cei care ma urmariti veti vedea asta si se va veti aduna pe canalul meu. Ne-am strans mai bine de 15.500 de oameni pe canalul meu, majoritatea din noi pasionati de handmade. Nu aveti idee cat inseamna asta pentru mine. Cand am inceput nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa strang in jurul meu atatia oameni pasionati de acelasi lucru, handmade-ul.
Nu am luat treaba asta cu youtube-ul ca pe o cariera, ci ca pe o pasiune, un hobby pe care sa-l dezvolt in timp si un mod de a aduna comunitatea handmade intr-un singur loc si de ce nu, un mod pe care oricine este interesat in cautarea unui hobby sa-l descopere privind tutorialalele mele. Am investit foarte multa energie , timp si bani, 90% venituri proprii. Desi nu am castigat mai nimic din tot ce am investit, am preferat sa continuu pentru ca pur si simplu ador sa realizez lucruri handmade, sa filmez, sa editez, postez clipurile pe youtube si sa ajut pe alti din jurul meu.
Acum cred ca am ajuns la acel punct in care incerc cu marii emotii, ce-i drept, sa duc pasiunea mea spre un lucru mai serios, o cariera, care sa ma bucure pe atat pe mine cat si pe cei care ma urmaresc.
Asa ca am nevoie de sprijin pentru a continua si dezvolta acest proiect drag sufletului meu. Cum stiu ca sunteti pasionati de handmade si apreciati lucrurile facute de mana, este o ocazie perfecta ca voi sa sprijiti continuarea si dezvoltarea canalului prin cumpararea unor caciuli tricotate manual de mine in editie FOARTE LIMITATA de numai 65 de bucati diponibile in doua modele.
Primul model de caciuli format din torsade tricotate, cu ciucure si disponibl in trei culori superbe: gri deschis, gri inchis si un albastru marin.
Iar al doilea model tot tricotat manual dintr-un fir foarte moale un degrade cu nuante de gri si un ciucure mare pufos.
Pretul unei caciuli este de 60 de lei, insa doresc sa ofer o reducere de 20% pentru primii 15 cumparatori si transport gratuit prin posta romana.
Produsele se pot achizitiona din magazinul de mai jos!
M-ati ajuta mult cu un LIKE si un SHARE pe retelele voastre sociale!
Va multumesc ♥!
P.S: Mentionez ca banii stransi din vanzarea caciulilor ii voi folosi exclusiv pentru achitionarea unui nou laptop care sa ma ajute la editarea clipurilor urmatoare, laptopul meu actual dansu-si obstescul sfarsit. Dumnezeu sa-l ierte! 😀 😀 😀 Amin!

Enjoy the experiente to buy handmade!

[ecwid widgets=”productbrowser categories” categories_per_row=”3″ grid=”3,3″ list=”10″ table=”20″ default_category_id=”0″ category_view=”grid” search_view=”list” minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Comenteaza

comments