Atelier de crosetat si tricotat,  Blog,  Haine,  Handmade,  Iarna,  Photo,  Pulovere,  Sezoane/Sarbatori,  Tricotate,  Tutoriale

Cum sa-ti tricotezi un pulover

Am incercat in acest video sa va arat cat de usor va puteti tricota un pulover cu maneci tip fluture. Nu stiam inainte sa fac pozele ca asa se numeste, plus ca pentru mine tot pulover ramane 🙂 cu sau maneci tip fluture. Concidenta sau nu, acest prim tutorial despre cum sa tricotezi pulovere, sau cum sa tricotezi un proiect de pe canalul meu de youtube sa fie unul care sa aibe denumirea fluture in el.
 photo DSC_0165_zpszbgfsqt3.jpg

Este un proiect usor de facut si mai ales rapid, asta din princina firul de tip panglica (fir ce il puteti gasii aici –> https://www.facebook.com/caciulitesifundite.galati ) si dimenisiunea andrelelor circulare de 7mm, respectiv 10 mm de care m-am folosit. Cum am spus si in clip personal mi-a luat 2 seri, adica cateva ore sa-l termin. Cu siguranta imi voi face altul pe viitor.

 photo DSC_0204_zpsk66atqcn.jpg

Cand am primit firul, m-am framantat cateva zile pana sa aleg proiectul asta, pentru ca majoritatea lucrurilor facute din acest fir gasite pe internet sunt de tip casnic, ceea ce m-a socat un pic pentru ca este un fir placut cu care poti lucra repede. Daca mai si folosesti andrele mari termini si mai repede proiectele, apoi cum sa nu faci un pulover din el. Uitati ce a iesit. Il ador pur si simplu. Ce efecte interesante au iesit pe masura ce inaintam sa tricotez. M-a fermecat, sper ca si pe voi!
 photo DSC_0209_zpshevc0x8t.jpg

Comenteaza

comments