Blog,  Colectia toamna-iarna 2015-2016

Pulovere „LoreMona” – Colectia toamna-iarna 2015-2016

 photo 12183910_1188120021215025_4219492374834874848_o_zpsd3xwr6cq.jpg

Sunt luni deja de cand gandim acest proiect. Eu, sora mea si mama mea. In sfarsit a prins contur si sunt foarte entuziasmata. Pulovere sunt gandite si concepute impreuna. Cum fiecare din noi are stiluri diferite, am adunat ideile si a iesit aceasta colectie, de care suntem foarteĀ mandre.

Am decis sa scriu acest articol tocmai pentru a evidentia acest fapt, ca sunt creatii propii, ceea ce ne bucura ca odata ce am reusit sa adunam ideile, apoi le-am pus in practica, reusim astfel sa va transmitem si voua o parte din sufletul nostru šŸ™‚ .

Colectia poarta o parte din numele meu cat si al surorii mele „LoreMona”! Este o colectie creata special pentru aceasta perioada toamna-iarna 2015-2016, insa de ce nu si pentru primvara care urmeaza. Sunt pulovere calduroase din material usor care se aseaza perfect pe orice tip de corp.

In mare acestea suntĀ :

 photo TOATE PULOVERELE 1_zpsm1b10hg6.jpg

Insa le puteti viziona mai atent pe pagina mea de Facebook la acest link, insa si mai bine se vor vedea daca intrati pe magazinul nostru online de pe Facebook, accesand butonul „Products” de pe pagina Mariposa.
 photo facebook producs1_zpsfqabpcqz.jpg

 photo facebook producs magazin1_zps5t6swpqr.jpg

Sa faci o comanda e foarte simplu. Selectezi produsul pe care il doresti, vezi pretul si il adaugi in cos.
 photo comanda_zpsuoekfays.jpg
Poti de asemenea sa ceri si sfatul prietenilor tai de pe facebook selectand butonul de mai jos de „Adauga in cos”.

In princiu e destul de usor sa faci o comanda si poti opta pentru doua feluri de livrari, cea prin Posta Romana (10 lei) si Curier (25 lei).

 photo livrare_zpsp8jmxnyw.jpg

Datele din comanda raman confidentiale. Nu le voi folosi in nici un scop, doar pentru expedierea corecta a coletelor.

Tot ce va mai pot spune e ca in curand o sa largim colectia cu inca cateva creatii. Momentan sunt in gand si unele pe hartie. Abia astept! šŸ™‚

Sper sa va placa ideea noastra si va asteptam la magazinul nostru online.

Va pup!

Comenteaza

comments