Geanta din hartie cu semne traditionale romanesti

 

Sa va spun sincer ca dupa o luna in care am cutreierat tara in lung si lat, cu workshopurile acelea organizate de Avon si mii de piese lucrate, impletite si cusute, nici nu mai doream sa aud macar vreo luna de alta geanta din hartie. Insa de ceea ce ti-e frica nu scapi … Cel putin asa se zice si se pare ca e total adevarat. Insa te faci cand iti vine o comanda cu o provocare noua? O idee mai veche, recunosc, pe care tot am amanat sa o execut, insa sa mai vina si sub forma de comanda… Asta da noroc! Asa ca am acceptat fara sa stau pe ganduri!
 photo gt 1 2_zpssxdvkinb.jpg

Am lucrat 3 zile la aceasta geanta. Nu exagerez cu nimic! Ce este insa drept ca am facut multe pauze, pentru ca o zi normala din viata mea e plina. De dimineata dus copii la scoala si gradi, etc. Oricum ideea e ca sunt foarte bucuroasa de rezultat si precis am sa-mi fac si eu una candva. Un pic mai colorata decat aceasta, pentru ca deja cred ca stiti ca mi-e imi plac culorile la maxim!

 photo gt 2_zpsrdkh3vo9.jpg

In alta ordine de idei tin sa va anunt ca mi-am cumparat si lumini, asa ca de saptamana viitoare revin pe youtube cu alte tutoriale handmade. Abia astept!

Imi pare rau ca nu pot mai repede, insa as vrea sa ma testez un pic luminile astea inainte sa incep sa filmez, plus ca vin cu un tutorial tare dragut si vreau sa iasa exact cum il gandesc de vreo doua saptamani, daca nu chiar mai mult.

 photo gt 3_zpsp25s1o6t.jpg

In concluzie sunt foarte multumita de cum a iesit aceasta geanta de hartie cu semne traditionale romanesti si sper ca va place si voua!
Tehnica pe care am folosit-o pentru aceasta geanta este prezentata in acest video –> Cum sa pui o imagine pe o geanta de hartie

Daca nu stii cum se fac aceste genti din hartie am aici un playlist cu toate clipurile mele de youtube unde arat exact cum se realizeaza : Tutoriale

Comenteaza

comments