Ce am mai facut

Salutare!
Luna Septembrie si inceputul lui Octombrie am fost in turneu cu Avon. M-ati putut vedea in Shighisoara, Alba Iulia, Resita, Sibiu, Brasov, Alexandria,Tg Jiu, Galati, Botosani si Bucuresti. Sunt asa bucuroasa de experienta asta din multe motive. Cel mai important e ca v-am cunoscut pe voi, o parte din cei care ma urmariti de multa vreme, pe canalul de youtube, pe facebook si nu pot sa spun decat ca sunteti minunati. M-ati emotionat maxim si mi-am dat seama ca fiecare secunda pe care o petrec gandind si finalizand un nou clip merita, pentru ca rezultatul ajunge la voi, oameni frumosi si creativi. Al doilea motiv e ca am cunoscut oameni noi, la fel de frumosi si creativi. Mi-am facut noi prieteni in toate orasele in care am mers si sincer va zic ca a meritat tot drumul, noptile nedormite si orele extra petrecute la cortul Avon.
Un alt motiv si unul pe care il ador este faptul ca am putut calatorii, am facut poze si am vazut locuri pe care doream de mult sa le vizitez.
Cum spuneam ati fost minunati, fiecare dintre voi cei care ati stat si ati avut rabdare sa va explic tot procesul cu gentilor de hartie. M-ati facut sa-mi depasesc limitele si cred ca am reusit sa va fac sa va descoperiti un hobby nou. Va multumesc!
Ce bucurie maxima am avut la Sibiu cand am reusit in sfarsit sa pozez si eu. Imi doream de mult timp niste poze cu mine ( narcisista de mine), insa pe bune de nu imi doream sa am. Ca fotograf, chiar si amator, am pozat de la cateii familiei, inclusiv pe aceasta, pana la diverse persoane in diverse cadre si parca ma saturasem de atatea selfie-uri.
Cum drumul m-a dus la Sibiu, acolo m-am intalnit cu Sore si a fost super dragut sa ma fotografieze 🙂 , iar editarea photo am realizat-o eu in Lightroom si Photoshop 🙂

 

 photo DSC_0042s_zpsgio4njss.jpg

 photo DSC_0036s_zpsrcu2olgf.jpg

 photo DSC_0144s_zpsxsffpyxx.jpg

 photo DSC_0139s_zpsxdxkxbnv.jpg

 photo DSC_0149ss_zpsakutiu6n.jpg

 photo DSC_0084s_zpsuqikrwqh.jpg

 photo DSC_0120_zpslg9bnxlc.jpg

 photo DSC_0053s_zpsqmls8cv6.jpg

 photo DSC_0057s_zps5bixpav9.jpg

Am adunat o parte din fotografiile de workshop intr-un album pe facebook, daca va regasiti acolo nu uitati sa dati like 😉 si evident sa va dati tag.
Inca odata va zic ca ati fost minunati! M-ati facut sa ma simt extraordinar in complania voastra! Va pup si abia astept urmatorul workshop !

Comenteaza

comments

Mariposa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *