D.I.Y.,  Handmade,  Tutoriale,  Video

DIY: Room Decor 2 (RO)[HD]

Salutare mariposi,

M-am decis sa schimb un pic registrul video-urilor mele, sa nu mai fac bijuterii, asa ca in acest video va propun sa facem ceva usor si relaxant. Ador sa pictez, chiar daca nu sunt maestra in asa ceva, imi place sa ma joc amestecand culorile pe panza sau hartie. Asa ca m-am decis sa umplu spatiu gol de deasupra patului din dormitor, creand un „puzzle” din mai multe canvasuri, aranjandule in asa fel incat sa creez o armonie intre culori.

Ideea este foarte simpla si imi place la nebunie, mai ales ca este un sablon pe care il voi repeta si in alt context, insa asta o sa va arat alta data.

Pentru realizarea acestui puzzle avem nevoie de :

canvas de 20 cm pe 20 cm – 16 bucati

Le-am gasit de cumparat la set de trei bucati, la un pret destul de ok, 7 lei setul.

 photo web5_zpspkvx57vh.gif

Culori acrilice si pensule
Culorile sa fie diferite, intr-un total de 9 si pensulele, de preferat unele de buna calitate sa nu lase fire in timpului lucrului.
 photo web_zpszmteau1a.gif
Mai avem nevoie de un creion, de preferat din acela mecanic, insa sunt ok si restul atat timp cat le ascutiti destul de des. O radiera, ca sa putem sterge mai tarziu unele din laturile pe care le vom forma pe canvas si bine inteles o rigla.
 photo web4_zpsq7uytms7.gif
Un lac special pentru culori acrilice. Se gasesc de cumparat prin magazinele de specialitate, insa am gasit si in marile hipermarketuri chiar si in cele de constructii. Presupun ca se gasesc si in librari, insa daca nu dati de ele in orasul vostru, ramane de preferat varianta internet, care nu da fail niciodata. Ce mi-a placut mult la acest lac este rapiditatea in care s-a uscat. La un strat subtire in maxim 20 min se usuca. De aceea va recomand sa dati straturi subitiri pe surprafete. Protejeaza bine si asa.
Spun in tutorial ca avem nevoie de o pensula tip evantai. E doar optiunea mea, de a economisii timp, insa va recomand si voua sa achizitionati una. Am terminat destul de rapid de aplicat lacul cu ea si mi-a placut asta. Daca nu reusiti sa achitionati una  e ok si alt timp de pensule. Totul depinde de voi in cat timp vreti sa terminati lucru.
Un mare ajutor mi-a fost si acesta banda dubla adeziva, pentru ca m-a scutit de batutul cuielor si mai ales ca ma gandeam cum naiba sa improvizez sa agat aceste canvasuri fara sa le stric si mai ales fara sa stric peretele de unde vreau la pun. Va imaginati 16 cuie batute pe un metru patrat? ar fi aratat oribil imediat ce doream sa fac o schimbare pe peretele acela.
 photo web3_zpspyepgqwt.gif
Am gandit acest proiect in timp ce il lucram. Evident asa se intampla cel mai des in cazul meu. Asa ca odata ce am pictat o parte din canvas-uri, mi-am dat seama ca par neterminate si adoua zi am fost sa-mi cumpar niste culoare aurie sa trag linii intre culori. Am avut noroc sa gasesc un set de markere metalice, de mai multe culori si cu bucurie sa aibe si acest auriu care zic eu ca si-a facut treaba. Daca nu gasiti va recomand o culoare acrilica si o pensula subtire 😀
 photo web2_zpsi65mzixt.gif
Acum va las sa urmariti tutorialul. Nu uitati de LIKE si SHARE!
VA MULTUMESC!!!

Comenteaza

comments