Amza,  Blog,  Bogdan,  David,  Familia mea,  Photo,  Photoshop

28 ani

Happy birthday to meee!!! Happy birthday to meee!!! Hi hi hi!!!
 photo poza_zpsbnhpxcbn.jpg

Ma intreba Bogdan zilele trecute ce imi doresc de ziua mea. Gandidu-ma bine, lista ar fi lunga, mereu am nevoie de ceva, diverse lucruri pentru mine sau pentru canalul meu de youtube. Insa de doua zile Amza nu prea s-a simtit bine, a facut febra, abia a mancat si era total lipsit de energie, ceea ce nu prea ii sta in caracter. Mi se rupe sufletul cand ii vad asa, ori pe Amza sau David, sunt copii mei … doamne ce sentiment tampit de neputinta ma incearca de fiecare data cand ii vad bolnavi! Atunci imi dau seama ca lista aia lunga de sus e complet inutila daca nu am sanatate si iubirea celor pe care ii iubesc.

Imi aduc aminte ca pentru ieri imi programasem sa filmez video-ul de prezentarea acestui blog. Vorbisem cu mama sa-l duc pe Amza la ea, ca sa pot filma. Dragul de el a cam dormit toata ziua, asa ca am reusit sa filmez. Desi, sincera sa fiu, nu prea ma simteam in stare, am si vrut sa aman asta, dar am anuntat pe Facebook surpriza. Pana la urma am reusit sa fac asta si cu chiu cu vai abia m-am gasit cuvintele.

Din fericire azi si-a mai revenit, nu a mai facut febra si a inceput cu nazdravaniile lui zilnice 🙂 … Cel mai frumos cadou pe care il puteam primii!
 photo DSC_0073_zpspjcio0eq.jpg

Cat despre petrecere: Nu prea o sa fie… cel putin nu azi! Vedem in weekend daca se lasa cu vreo iesire la suc. Ce sa mai zic  sunt o trista 😀 nici tort, nici cadouri 😀 … dar ce mai conteaza sincer, pana la urma important e ca suntem sanatosi …

Va multumesc voua celor care ma urmariti pe youtube sau pe facebook pentru urari 🙂 ! M-au bucurat mult mesajele voastre si mi-au mai inseninat ziua 🙂 .

Sper sa va placa si blogul meu 🙂

V-am pupat! Paaaa!!!

Update 22:13-
Pana la urma aniversarea asta s-a lasat si cu cateva cadouri!

Comenteaza

comments