Blog,  David,  Familia mea,  Photo,  Photoshop

David is fashion

Untitled-1

Salutare mariposi,

Acum o zi mi-am achizionat o blenda pentru un viitor proiect. Ce-i drept o sa aflati curand despre asta. Nu am mai lucrat pana acum cu una, asa ca era musai sa fac niste teste.
Mai devreme m-am intors cu David de la medic si in drum i-am spus ca as vrea sa facem niste poze. Dragul de el! Si-a imaginat ca in sfarsit pune si el mana pe aparatul meu photo, cand defapt eu doar incercam sa-i spun sa stea subiect in fotografiile mele. Evident ca s-a suparat pe mine, asa ca a trebuit sa-i spun ca defapt ne jucam ca lucram la o revista de moda si el este fotomodelul.
 photo DSC_0130_zpskaiixxq1.gif
Nu i-a trebuit mult si a inteles ca asta inseamna ceva important si a intrat in rol.
Problema e ca fotomodelul meu e foarte agitat si a trebuit sa trag multe cadre pana sa iasa ceva ok. Adevarul e ca mi-a fost foarte greu sa-i fac poze lui David, care e in permanenta miscare si nu asculta in nici un chip de indicatiile mele.
 photo DSC_0138_zpseiwcrdm5.gif
Ce sa zic, e pustiul meu, cu personalitate si clar are propiile lui optiuni cand vine vorba de a poza pentru o revista, fiind ea si imaginara. Oricum e mult mai usor cu el, cel putin acum la varsta asta, decat as incerca sa-i fac lui Amza de exemplu.
 photo DSC_0154_zpsqmn5tns7.gif
M-a amuzat teribil o faza din timpul sesiunii de fotografie, ca am sprijinit blenda de niste scaune si erau momente cand o lua vantul. Insa mi-a sarit in ajutor sora mea Monica. A venit ea si a tinut de blenda.
 photo DSC_0168_zpspzbckzlh.gif
Cu siguranta acum e musai sa cumpar un stativ (cred ca asa se numeste), sa nu fiu obligata sa rog pe cineva sa tina de ea. Desi sincer din ce am observat eu si mari fotografi au nevoie de un om sa tina blenda uneori.
 photo DSC_0155_zpskd02hdqw.gif
Sper ca duminica sa fie vreme frumoasa si sa pot face ce am in plan.

Comenteaza

comments