Amza,  Blog,  Familia mea,  Photo,  Photoshop

Amza si o umbrela

Salutare mariposi,

Ce poti face intr-o zi ploioasa? Pai sa te joci cu umbrela prin ploaia sau sa faci fotografii celui care se joaca cu o umbrela prin ploaie :))
 photo DSC_0058_zpsvzmngds8.gif
Zis si facut. Amza a descoperit umbrela si evident ca ii s-a parut tare interesanta, asa ca a luat-o sa se joace, sa exploreze curtea cu ea pe timpul asta urat.
Imi aduc aminte de cand erau eu mica, la fel imi placea sa stau in ploaie sa ma joc. Miroseam apa, iarba si pamantul, stateam cu picioarele goale prin iarba si evident ca ajungeam acasa neagra :)) .
 photo DSC_0033-2_zpsi0cql1ru.gif
Nu stiu voi, dar singurele zile ploioase pe care le ador sunt cele de vara, pentru ca sunt calde si evident pentru asta te poti juca, te poti plimba, fara sa ai nici cea mai mica sansa sa ingheti.
 photo DSC_0020-2_zpskawzwh5r.gif
Ma uit cu drag la Amza si imi aduc aminte de copilaria mea. Ma bucur cand el si cu David sunt fericiti, cand se joaca si rad din orice tampenie posibila.
 photo DSC_0066_zps4cjd139i.gif
M-am amuzat teribil vazand ca umbrela era atat de mare pe langa Amza, dar si faptul ca se chinuia sa o tina. Asa ca nu am ratat momentul si am facut pozele astea.
 photo DSC_0045_zpspqmjvvzc.gif
Stiu ca probabil par o mama obsedata si le fac uneori prea multe poze, insa de ce nu sa le fac poze, cand am posibilitatea sa le imortalizez momentele astea dragute din viata lor.
 photo DSC_0008_zpses8xbwlo.gif
Sper ca pe viitor sa am suficient de multi bani sa pot scoate si fizic aceste fotografii. Ma gandesc la asta de foarte mult timp, pentru ca am o gramada de poze cu Amza si cu David, pe care le consider dragute si de ce nu le adun intr-un album foto de familie.
 photo DSC_0031_zpsbsuztr3n.gif
Cand se va intampla asta chiar nu stiu, insa eu continui sa le fac poze lor.

Comenteaza

comments